Jultröjans dag 2023

15 december – Jultröjornas egna dag 2023

Undrar du när det är jultröjans dag? Då kan vi meddela att denna episka dag infaller den 15 december 2023! I våra ögon så är det såklart jultröjans dag varje dag, men är det ett tillfälle då du verkligen kan glänsa i din jultröja så är detta denna dag.

Jultröjans dag är en fredag vilket innebär att det är många som kommer ha jultröja på jobbet den 15 december. Har du köpt en riktigt schysst jultröja så är det således den optimala dagen att visa upp tröjan. Med lite drygt en vecka kvar till julafton så kommer julkänslan gå upp rejält av att se årets fulaste och mest häpnadsväckande jultröjor.

Dagen till ära så kommer många programledare på tv, idrottscoacher på hockeyrinken och butiksbiträden i julklappsbutikerna på stan att bära jultröja. Se till att skaffa din jultröja i god tid till jultröjans dag 2023. Desto närmare dagen vi kommer ju svårare kommer det bli att få tag på de allra populäraste jultröjorna.

Andra namn på denna stund är fula jultröjans dag. Om du vill satsa på en vacker, ful eller lyxig jultröja är såklart ett personlig val.

Här finns tröjorna till jultröjans dag 2023

Nedan ser du tips på två favorit när det kommer till jultröjor på nätet. Jämför butikerna för att hitta din bästa jultröja till jultröjans dag 2023. För att se utvalda jultröjor som är aktuella just nu kika in alla jultröjor på startsidan här på sajten.

Upptäck butikens jultröjor 2023
Upptäck butikens jultröjor 2023

Överraska familj, vänner & kollegor – Köp jultröjor till dagen

Det är ingen hemlighet att jultröjan.se är sajten som älskar jultröjor. Därför tycker vi att precis alla förtjänar sin egen mysig tröja till jultröjans dag 2023!

Vet du med dig att flera av dina vänner, kollegor eller familjemedlemmar fortfarande saknar en egen jultröja? Då har du ett gyllene tillfälle att ge bort en julig tröja. Låt gåvan bli en tidig julklapp och eftersom tröjorna är ganska billiga så känns prisnivån helt lagom för julklappar.

Ladda upp inför jultröjans dag

  1. Även fast 15 december, när det är jultröjans dag, kan kännas långt fram i tiden just nu så är det aldrig för tidigt att klippa till på jultröja. Därför är det lika bra att agera idag. Då minskar dessutom risken för att de mest eftertraktade jultröjorna tagit slut för säsongen 2023.
  2. Jämför butikerna vi tipsar om här på sajten för att hitta absolut bästa jultröjan till billigast priset. Att utnyttja reor som Black Week för att hitta tröja till jultröjans dag är verkligen att rekommendera om du vill komma undan billigare.
  3. Att bära jultröja görs bäst genom att sprida glädje och värme till alla som möter dig. Ladda upp rejält inför jultröjans dag med allt från kost till sömn så du kan vara ditt bästa jag den 15 december.

Jultröjans dag – Alltid tredje fredagen i december

Sitter du och undrar om jultröjans dag alltid är den 16 december? Då är svaret: Nej datumet för jultröjans dag varierar. Däremot så är tillfället alltid på samma veckodag som är fredag. Den tredje fredagen i december är dagen då julen ska välkomnas med alla fula jultröjor. Har du skaffat den där jultröjan som sticker ut från mängden? Ta ta tillfälle i akt och visa upp den för alla du känner den tredje fredagen i december.

Finns det några regler att följa på jultröjans dag då? Nej inte direkt förutom att det gäller att ha på sig sin jultröja så länge det bara går. Eftersom många företag väljer att lägga sin julfest just denna fredag så vet du i vilket fall vad du ska ta på dig, en ful jultröja!

Hoppas sidans tips varit till hjälp så du kan fira jultröjans dag på bästa sätt.