Jultröja dam

Är du en tjej som gillar att klä dig på ett avslappat sätt under julfirandet? Då är alla dessa jultröjor för damer en djungel av valmöjligheter, och det finns gott om tröjor med roliga, snuskiga och färgglada julmotiv. Att sätta en stämpel att jultröjan är endast för dam eller herr är svårt, ofta är tröjan för båda två. Men det är såklart några jultröjor som sticker ut och riktar sig lite mer till kvinnor. Gillar du rosa? Varför inte välja en rosa jultröja som dessutom har alla ingredienser för att platsa som en  riktig jultröja”. Med det menar vi sådär töntigt ful, men ack så underbar. En bra jultröja ska beröra och det ska i princip vara helt omöjligt att gå förbi den utan att fäste blicken några sekunder längre än vanligt.

Oavsett vilken jultröja dam du väljer så kommer de alla sprida varma julkänslor för alla personer du möter. Julen ska vara en härlig högtid som firas med de personer som står en närmast. Vad passar då bättre än en avslappnad jultröja? Kolla in alla tips här nedan. Det är alla jultröjor från våra samarbetsparters så chanserna att finna en tröja du gillar är stor.

Lycka till i jakten efter den bästa jultröjan du någonsin köpt!

Jultröja dam
2021-09-11T11:30:33+00:00

Jultröja – By Benson

Stilren, lyxig, klassiska och skön jultröja från det omtyckta varumärket By Benson. För er som vill sprida julkänsla med en fin jultröja.

2021-08-07T15:46:28+00:00

Selfie jultröja

Brukar du ta selfies? Då är denna coola jultröja garanterat något för dig! Ni kommer bli tre stycken på din julselfies.

2021-08-07T15:25:28+00:00

Vänskapens jultröja

En jultröja där två vuxna får plats. Låter det intressant så finns det inte så många flera valmöjligheter än denna roliga jultröja!

2021-08-07T15:15:44+00:00

Söt mandel jultröja

Söt, sötare och denna jultröja kan mycket väl vara den sötaste jultröjan av dem alla! Tomten har precis fått mandeln.

2021-08-07T14:40:04+00:00

Personlig jultröja – Egen text & foto

Fixa en jultröja som ingen annan har eftersom det är du som valt texten! Grymt rolig och en tröja som verkligen kommer sticka ut från alla andra.

2020-10-21T12:13:02+00:00

Covid-19 jultröja

Året som gått har varit allt annat än normalt. Den här snögubben tänker på rekommendationerna och är föredömlig i munskydd.

2020-10-21T12:03:40+00:00

To: Men, From: God

Snygg jultröja där 3 kort medföljer. Ett av korten kan ni skriva på själv för att skapa den där härligt personliga känslan på jultröjan.

2020-10-21T11:51:38+00:00

Pepparkakshus

Fira in julen som ett fint pepparkakshus. Rolig jultröja till henne som gillar det söta och stämningsfulla.

2020-09-28T13:44:22+00:00

Make love not lutfisk

Stilren, rolig och en jultröja med svenska klassikern lutfisk på. Snygg tomteluva har firren också.

2019-12-04T12:33:22+00:00

Turtleneck

Söker du efter en jultröja med polokrage så känns denna som valet nummer ett. Så mysig och visst går det att känna av julstämningen bara av att kolla på tröjorna va?

Fira en mysig jul

Att skaffa en jultröja är för många en handling som mynnar ut i att firandet ska vara avslappnad. En vanlig säckig tröja känns dock för tråkig. Var är känslan i den tröjan så att säga? Noll julkänsla och kan lätt uppfattas som väldigt tråkig och slafsig av din omgivning. Men om vi bara kunde få in lite julkänsla i den där “sköna tröjan” då? Det är exakt vad jultröjor för damer bjuder på! Sköna material som har ett roligt, snyggt eller snuskigt tema berör och sprider varm julkänsla till alla som kommer dig nära.

Passformen är inte hela världen då designen tar över och blir det som gör helheten av din jultröja. Det här med storlek kan vara lite lurigt när det kommer till denna sortens tröjor. Tröjorna säljs allt som oftast i “Unisex” och passar således både till tjejer och killar. Att din tröja är lite för stor är dock inget vi tycker spelar någon större roll. Det är som sagt färgerna och motiven som sticker ut och blir ditt plagg. Ett vanlig svart tröja ser däremot inte så bra ut när storleken är alldeles för stor. Men som sagt det gäller inte riktigt när vi pratar jultröjor.

Jultröja som väcker känslor

En populär kategori bland damer är de snuskiga jultröjorna som väcker starka känslor. Även fast de kan ha sexistiska utspel så utstrålar de trots alla en rolig bild av det hela. Vad tycker ni om jultröjan där tomtemor ger jultomten smisk? Hon smiskar honom så pass hårt så att tomtefar måste ha en gagball i munnen för att inte väcka nissarna som ligger och sover. Radikalt, men roligt som få andra jultröjor. Den här sortens tröjor är de som sticker ut och är bra jultröjor i vårt tycke. Satsa på att beröra och både mottagandet på julfesten och alla julkort ni tar blir desto roligare.